WPZ40

In 2022 bestaat de WPZ 40 jaar!

De vereniging wordt op zowel nationaal als internationaal niveau zeer gewaardeerd en er kan wel gesteld worden dat de WPZ substantieel heeft bijgedragen aan het op kaart zetten van het Nederlandse pleistoceen erfgoed. Tijdens het 40-jarig jubileum grijpen wij de kans aan voor de verdere popularisering van de Nederlandse zoogdierpaleontologie, en om de werkgroep uit te breiden tot een (h)echte erfgoedgemeenschap.

Achter de schermen schrijft het bestuur aan een mooi jubileumprogramma voor de leden. Maar dat is lang niet alles! Een kleine en zeer betrokken jubileumcommissie werkt keihard aan een zevental landelijke projecten. Deze projecten kunnen niet bestaan zonder twee belangrijke ingrediënten:

  1. De enthousiaste inzet van onze leden; vrijwilligers die in hun vrije tijd onderzoek doen en meedenken en -schrijven;
  2. De steun van fondsen, sponsoren en partners. Wie dat zijn, zie je hieronder.

Wil jij ons ook sponsoren, stuur dan een e-mail naar info@pleistocenemammals.com en we nemen z.s.m. contact met je op!

Donaties verhogen de slagingskans van onze projecten. Wil jij een donatie doen t.b.v. WPZ40? Klik dan op de donatieknop (die binnenkort verschijnt), en we zijn je heel 2022 dankbaar!

#Onthisday

Het eerste project waarover wij kunnen berichten is de #onthisday social media campagne. Deze ging op 17 april j.l. van start. Lees hier meer over dit project.

On Stage: Ice Age Cemeteries

Het tweede project waarvan wij graag willen dat iedereen het alvast in de agenda noteert, is een tweedaags internationaal symposium in Maastricht.
Markeer 21 & 22 mei 2022 alvast en lees hier binnenkort meer over dit evenement.

Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws en mis niks!

 

Fondsen & Partners